İSTANBUL / SULTANGAZİ - 50 Yıl Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan sergi

Mrt

50.Yıl Ortaokulu olarak hazırladığımız Ramazan İmsakiyemize buradan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz 2024 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konsorsiyum Üyesi seçilerek, İstanbul'daki 113 okuldan biri olarak uluslar arası projelere katılmaya hak kazanmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında geçen hafta yapılan çalışmalar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu hafta yapılan çalışmalar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu hafta yapılan çalışmalar

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Yayında.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu hafta yapılan çalışmalar.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Kas

Taekwondo İstanbul Şampiyonası finallerinde 3. olan öğrencimiz Berfin Eperen'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Çocuklarda afet bilincini artırmak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.